Konferencja szkoleniowa dla ferm drobiu wodnego i grzebiącego
W dniu 14. listopada br. w Hotelu BoniFaCio zorganizowano kompleksowe szkolenie dla kadry kierowniczej ferm drobiu grzebiącego oraz wodnego Cedrob S.A. Organizatorami wydarzenia był Zakład Usług Weterynaryjnych i Zakład Produkcji Pasz, funkcjonujące w strukturach spółki. Spotkanie zainaugurowano wspólnym lunchem, po którym nastąpiła część szkoleniowa. Gości powitali i zachęcili do aktywnej dyskusji Tomasz Walerowicz, dyrektor Zakładu Produkcji Pasz oraz Grzegorz Trojanowski, dyrektor Zakładu Usług Weterynaryjnych.
Czytaj więcejCedrob S.A. liderem polskiego rolnictwa!
Zgodnie z najnowszym rankingiem Tygodnika Wprost "Złota Setka Polskiego Rolnictwa" za 2023 rok, nasza spółka zajęła zaszczytne 1 miejsce. To niezwykłe wyróżnienie świadczy o naszej stabilności i ciągłym rozwoju w obliczu dynamicznie zmieniającego się otoczenia gospodarczego.
Czytaj dalejRazem dla tradycji i lokalnej społeczności
W 2024 roku Cedrob z dumą kontynuuje swoje zaangażowanie w pielęgnowanie tradycji, wspierając lokalne społeczności w organizacji licznych imprez plenerowych, stanowiąc esencję polskiego lata.
Czytaj dalejModernizacja i rozbudowa zakładu w Kutnie
Krajobraz przy ul. Mickiewicza zmienia się nie do poznania. Wszystko za sprawą trwającej od kilku tygodni inwestycji realizowanej przez Cedrob S.A., która z pewnością odmieni oblicze tej części miasta.
Czytaj dalejPo pierwsze gęsi
– W moim rodzinnym biznesie mamy jeden priorytet: po pierwsze gęsi – zapewnia 46-letni Aleksander Ancipiuk, właściciel firmy „Alek” z Michałowa niedaleko Białegostoku, kontrahent Duck Goose Poland, zakładu zajmującego się drobiem wodnym w Cedrob S.A.
Czytaj dalejGala pełna atrakcji
W minioną sobotę, 15 czerwca, w Zajeździe TUR w Niestumiu odbyła się gala konkursu letniego dla dzieci pt. "Moje Wymarzone Wakacje". Konkurs zorganizowany został przez naszą firmę już po raz drugi i skierowany był do dzieci naszych pracowników.
Czytaj dalej„Wielkanocny koszyczek z pisankami” – edycja 2024
Koszyczek z wielobarwnymi jajkami i różnym potrawami przeznaczonymi do poświęcenia to nieodłączny symbol świąt Wielkiej Nocy. „W Wielką Sobotę ognia i wody naświęcić, bydło tym kropić i wszystkie kąty w domu” – pisał Mikołaj Rej w połowie XVI wieku.
Czytaj dalejZnamy laureatów konkursu „Wykonaj kartkę wielkanocną”
Wielkanoc to poza głębokim wymiarem religijnym – radości ze zmartwychwstania Zbawiciela – również czas spotkań w gronie najbliższych, wspólnego spędzania czasu i wyjątkowej okazji do składania sobie życzeń.
Czytaj dalej